Ärkeänglar

tisdag, mars 17, 2009 § Lämna en kommentar

chamuel1
Ärkeängel Chamuel:
Jobbar med andra änglar för fred på jorden. Be honom att visa in dig i dina drömmar, vad du kan göra för att bidra så vår planet strålar av kärlek. Han kan även hjälpa till om du vill byta karriär.

gabriel
Ärkeängel Gabriel:
Släpper dina rädslor och fobier om förlossning/barnafödsel och andra problem med graviditet. Hon har underbar guidning för dig och ger dig styrka och uppmuntran.

 

haniel
Ärkeängel Haniel: Skyddar de som är känsliga, att bana väg för dina själsliga gåvor i det allra bästa av allt. Be henne hjälpa dig se hur underbar du verkligen är.

jophiel1
Ärkeängel Jophiel: Kan assistera I att ge dig en mer positiv framtidsutsikt. Be henne att visa dig de vackra saker som livet har att erbjuda.

metatron
Ärkeängel  Metatron: Han förstår det hektiska och I bland tokiga livsstilar vi står i spetsen för. Be honom att prioritera din tid för mer produktiva och vitala energier.

michael
Ärkeängel  Michael:
Inspirerar styrka och mod för att du skall leva ditt liv mer kraftfullt. Han påminner dig av ditt äkta och tillförlitliga ”jag” . Be honom att kliva in I dina drömmar för att rensa bort dina blockeringar som stoppar dig från att leva lycklig.

 

 

raguel
Ärkeängel  Raguel:
Assisterar dig I turbulenta relationer. Han inspirerar medkänsla I dig och dina kära.

raphael 
Ärkeängel Raphael:
Med hans bländande gröna ljus, är han är för att heala sjukdomar. Be honom att också ordinera förebyggande medicin i dina drömmar.

Lämna en kommentar

Vad är detta?

Du läser för närvarande ÄrkeänglarRenées Blogg.

Meta